Referenties

Alderik Bos, directeur Liftintermediair

“Hilde heeft voor onze organisatie het enthousiasme dat er is voor de nieuwe media gekanaliseerd. Ze heeft ons laten zien wat effectief is en wat niet. Adviserend en deels uitvoerend heeft ze daar vorm aan gegeven. Wij zijn zeer content met haar aanpak. We zien de eerste resultaten zich nu aftekenen en zijn positief gestemd over wat gaat komen. Hilde neemt de leiding als dat nodig is, durft ook de opdrachtgever te corrigeren, maar blijft altijd correct. Ze is prettig in de omgang en we bevelen haar dan ook van harte bij nieuwe opdrachtgevers aan.”

 

Daan Deijsselberg, marketingmanager Tech Sharks

“Hilde heeft ons met haar expertise en planmatigheid geholpen bij de ontwikkeling van een goede social-media strategie. Met het concept Helden in Techniek hebben wij een stevige basis gelegd voor de toekomst. Hilde durft pro-actief mee te denken en het is prettig samenwerken.” 

 

Jan Willem Besselaar, Marketingmanager uitgeverij Malmberg 

“Hilde is een zeer gedreven senior marketeer, analytisch sterk. Haar projecten en plannen zijn strategisch en tactisch goed onderbouwd, en zij overziet de praktische consequenties. De laatste jaren bij Malmberg heeft ze zich veel en succesvol bemoeid met online marketing en sociale media, met een belangrijke bijdrage aan het Mijn Malmberg serviceconcept.”

Natasja Corver, Intrapeneur internal ventures at Sanoma uitgevers 

“Hilde brengt een duidelijke en frisse visie in projecten in en draagt zo zichtbaar bij aan het succes van die projecten. Als lid van een team houdt Hilde een open oog voor de andere teamleden en komt ze haar afspraken consequent na. Ik heb dan ook een groot vertrouwen in haar capaciteiten alsmede in haar als persoon.”

 

Ellen Seelen, Proposition manager, Interpolis,
student Hilde at Marketing NIMA C

“Ik heb Hilde leren kennen als een gedreven en ervaren marketeer. Ze heeft mij begeleid in het schrijven van een businessplan voor de opleiding Marketing NIMA C. Hilde neemt de begeleiding heel serieus en bereidt zich goed voor op de afspraken. Met duidelijke vragen, subtiele suggesties voor verbetering en de juiste aansporing op momenten dat dat nodig was heeft ze me enorm geholpen. Met succes!” 

 

Michiel Kuipers, interim Traffic/Projectmanager

“Hilde is een sterke marketeer met een heldere visie op de markt. Dat is meerdere malen gebleken bij de duidelijke uiteenzettingen bij briefings op de diverse projecten. Goede ideeën en een overzichtelijke marketing-jaarplanning.”

 

Filmpjes Promotiefilmpjes die ik heb ontwikkeld in opdracht van Uitgeverij Malmberg:

Wereldwijs:

nieuwe editie Wereldwijs: aardrijkskunde voor de 2e fase

 

Praktische Economie:

Praktische Economie vmbo bovenbouw, nieuwe editie

 

GaMMa:

GaMMa vmbo onderbouw, nieuwe editie